Pasi de-ai tai si o dorinta-partea a 2 a

 

Cu încredere și curaj, îți reprogramezi imaginația, ea te duce oriunde crezi. Acolo!

Eu te salut cu Bucurie și Azi!

Simona sunt. Revin cu un articol nou despre unul dintre subiectele mele preferate: DORINȚE ÎMPLINITE! Îți imaginezi, cu câtă bucurie, iar încep a-ți scrie?

Ce mai faci tu Azi? Cum te simti? E foarte important- în planul de ”dorinți” să te simți

Cel mai bine cu tine!

”Fă din visul tău viitor un fapt prezent, asumându-ți sentimentul că dorințele ți s-au împlinit.” –spunea Neville. Iar eu experimentez plenar asta în fiecare zi. Tu –prin prezența Aici- ești dorința mea realizată. Îmi aduci Bucurie! Ești o Bucurie!

Hope ArrivingCreative Commons License Hartwig HKD via Compfight

Visul meu cel mai cald este să simt BUCURIE și IUBIRE în fiecare zi prin orice ar fi ceea ce fac. Oricâte acțiuni intenționez să întreprind. Tu ce visezi? Cum procedezi?
Din tot ce am experimentat-adică trait eu până Azi, în fiecare zi, am înțeles că Universul începe să ia parte la realizarea dorințelor tale, în mod simultan cu momentul în care te-ai racordat la EU SUNT CEEA CE SUNT.

Iată de ce este important:

Urmăreste-ti gandurile cu ATENTIE-asigura-te ca te gandesti doar la ceea ce DOREȘTI, nu la ceea ce nu vrei să ti se intample. Lasă jos, pe banda gândurilor sa treaca  TOT ce nu-i pentru binele tău suprem. Trece:) De la sine. Este analogia aceea cu ”timpul vindecă totul”-pe care eu o înțeleg așa-lipsa de concentrare a atenției pe un subiect/fapt de viață care nu te interesează- rezolvă de la sine orientarea ta spre cel mai mare bine pe cale să ți se întâmple.

Gândeste-te ca ti s-a deschis o poarta- plină de oportunitati. Universul iti transformă in realitate orice gand. ORICE gând. Tu alegi:) DacĂ esti multumit/ă de ceea ce trimiti in Univers- minunat Este- altfel- tot minunat- schimbă Acum, Azi gândurile  și construiește astfel viața ta: cum vrei și știi că poti să traiesti tu cel mai bine cu putință.

Ceea ce reprezinți  tu ca esență- Sinele tău superior- nu poate fi perceput prin simțuri- Imaginația este CHEIA – care, atunci când știi să o folosești, DESCHIDE CALEA către tine– te ajută să trăiești în ARMONIE cu destinul tău natural, neîngrădit/ă.

Simți că trăiești viața care ți se cuvenea. Și mai simți- totodată – că te percepi pe tine cel/cea care locuiește în interior.

Free Spirit m a n d o l i n via Compfight

Trăind cu încredere și apelând mereu la Imaginație-acest tărâm minunat care te poate duce oriunde intenționezi tu să ajungi, primești oricând îndrumare:

1.      când mintea ta, trupul și sufletul sunt într-o minunată înțelegere și pace

2.      când ești deschis/ă ca să primești.

3.      când îți asumi cu încredere misiunea: adică ȘTII EXACT ce vrei.

Povesteam recent cu o bună prietenă – care remarca despre viața-i  personală cum că a simțit-o și și-a imaginat-o mereu, pas cu pas, exact așa- ca pe-o coloană a infinitului– eu imi și imaginam opera lui Brâncuși pe care îl iubesc-mi-a plăcut mult strategia ei de a-și construi calea- spre înalt, pas cu pas.. Natural- ea așa A SIMȚIT VIAȚA. Și trebuie să-ți spun că e o femeie fericită. Împlinită.

Fiecare ALEGERE în acord cu Ființa a determinat mereu un pas înainte- în urcare, iar abaterile- spunea buna mea colegă și prietenă din liceul de învățători- au prelungit puțin calea, au lungit drumul. Adaug eu- cu permisiunea ei- că o abatere de la drumul tău- dincolo de a fi o pierdere- e un câștig-e o lecției pe care tot tu- subconștient ți-ai propus să o înveți, pentru a descoperi despre tine. Totul e exact așa cum trebuie să fie-duce spre mai binele tău cel mai înalt- numai să fii precum vioara, bine acordată, ca să-ți șoptești cântecul unic cu bucurie lumii, a Iubire!

În situații când alegi să experimentezi emoții precum teama, anxietatea, ura sau îngrijorarea, prin concentrarera gândurilor tale predominante asupra acestora, te abați de la calea dreaptă a Sinelui tău

Cum ar putea să spună Universul, ori Dumnezeu- Sunt îngrijorat?  sau Eu sunt temător?

Puterea universală care guvernează Totul este Iubirea. Fără nicio excepție, orice persoană care se bucură de o viață frumoasă aplică, trăiește Iubirea.Geborgenheit Martin Gommel via Compfight

”Nu pot spune ce este această Putere; tot ce știu este că ea există.”-vorbea  Alexander Graham Bell- inventatorul telefonului despre Iubire- n-o numea așa, însă o trăia, cu certitudine. Gândește-te că ne-a adus pe lume telefonul…

Dacă ai mai multe gânduri negative decât pozitive,  înseamnă că ceva abia așteaptă să fie transformat în viața ta. Pornește motorul…! Îi privești pe oamenii care sunt fericiți și împliniți și ai sentimentul că meriți și tu să simți bucuria aceasta…Chiar ai dreptate: meriți fericire, meriți abundența, meriți bucuria!

Ori de câte ori așezi după minunatul E U  S U N T un descriptor al lipsei, al temerii, tu îți construiești cu gândurile tale ”gardul” din fața unui munte.

Muntele e E C H I L I B R U.  Echilibrul este în acord cu natura ta divină. Construcția pe care –ai ridicat-o tu, din gânduri de NU POT,  NU ȘTIU- e exact ce poate să te-nvețe, printr-o amanare viața despre tine.E gardul.  Echilibrul acela-calm, pașnic, măreț și sigur- e al tău, e dar divin- doar imaginează-l și-l aduci acasă, în sufletul tău.

Folosește-ți  Imaginația și definește-te la nivel minunat:

EU SUNT IUBIRE.

EU SUNT PUTERNIC/Ă.

EU SUNT SĂNĂTATE.

EU MERIT IUBIRE.

Universul îți va oferi dragostea, sănătatea, fericirea și succesul despre care tu poate credeai că te ocolesc.

Există –  mulți oameni pe care și eu și tu îi admirăm – ce au trait experiența  fenomenului pe care Jung îl numește sincronicitate. Stai o clipă și te gândește. Este vorba despre acel soi de colaborare cu soarta, ce pare să aibă  un rol așa important de coechipier grozav pe care îl joacă cu seriozitate  ”coincidențe” stranii, dar cât de minunate! Cand totul pare să se așeze exact unde îi este locul:)

Ai trait vreodată sentimentul că ființe invizibile îți influențează viața într-un magic fel,      într-un mod profund? Parcă le poți percepe ca prezență, parcă înțelegi mai ușor ce ai de făcut ca tu să fii cel mai bine ”cu sinele tău”…Și nu e vorba de vreo manipulare, e poate vorba despre un nivel mai înalt al conștiinței, căci Liberul arbitru mereu ți-e respectat.

magical twinkle Cornelia Kopp via Compfight

De multe ori am spus despre mine că la capitolul Orientare stau cu siguranță ..minunat când primesc indicii:)- țin să-ți mărturisesc că mereu mi-a fost necesară  atenția concentrată asupra drumului de parcurs și de încrederea că-l știu. Ți s-a întâmplat și ție? Am tot afirmat asta-până afirmația m-a învățat pe mine că-i de învățat..la acest capitol: mai bine de orientat.

Pe ce m-am bazat?

O să-ți relatez un exemplu- grozav și recent. Într-o frumoasă dimineață, mă pregăteam să susțin o temă în cadrul unei întâlniri cu colegii mei-mă hotărâsem  să le vorbesc despre ce-am înțeles eu că înseamnă să arăți copiilor  cum ar putea să experimenteze și cum să fie cei mai buni. Entuziastă, mi-am luat toate măsurile de precauție:încadrare în timp- ceasurile cu ceva minute bune înainte- pregătire a materialului- temeinică, zic. Emoții? Da.

Drumul- cunoscut partial îmi era, întrucât recunosc că l-am străbătut mai demult și îmi aduceam aminte că-i un traseu drept– n-aveam eu cum să-l ratez: era ..tot înainte.!

Vorbisem chiar cu o colegă despre eventualitatea de a porni împreună cu mașinile din același punct-astfel ar fi însemnat să merg cu ea călăuză și drumul să-l urmez, fără a-l cerceta și-al învăța. Ea a plecat la ora stabilită. Eu la câteva minute după.

Ce s-a întâmplat de fapt?

Mergând eu – cu mine- am devenit atentă asupra drumului-până când m-am gândit o clipă: ” Știu că ajung la o intersecție, acolo cineva îmi indică drumul. Mai știu că timp e destul, poate că întâlnesc în cale colegi care merg tot către locul unde va fi  activitatea la care particip și eu.

Știi câtă încredere am avut? Atâta cât acum pot să afirm: zis și făcut! Pe drum am întâlnit adevărați mesageri: oameni din partea locului mi-au indicat dintr-o mișcare că-s pe drumul meu, iar privind în față am descoperit că mașina imediat următoare mi-e cunoscută…

Îți povestesc și  un exemplu – oferit de Wayne Dyer, care ilustrează faptul că unele mișcări sau acțiuni nerutiniere- abateri de la traseul obișnuit pe care îl parcurgi ca să ajungi acasă, spre exemplu- sunt motive minunate, adevărate revelații. Sunt exact Acolo pentru tine. Astfel- într-o după amiază, abătându-se de la traseul său obișnuit, face o plimbare mai lungă și întâlnește o familie, doi oameni cu copiii acestora, care îi povestesc-recunoscându-l- despre o pierdere a lor, pe care o comemorau, fiica lor-  pierdere pe care au înțeles-o ca pe o încercare divină. Pomeneau de prezența acesteia-încă în viața lor-identificând-o cu o veselie duioasă, o prezență care le umplea sufletul de bucurie. A fost alegerea lor să simtă.

Ceea ce a întrezărit atunci doctorul W. Dyer-prin această experiență pe care ți-am împărtășit-o și ție are legătură cu darurile pe care ți le poate aduce imaginația, lăsată să funcționeze liber. Oamenii aceia au simți-o pe fiica lor aproape- fiindcă și-au imaginat împreună o asemenea situație.

Day 146 of 365: god's fingerCreative Commons License Arek Olek via Compfight

”Poate că lucrurile s-au potrivit în așa fel încât eu să cunosc această familie, iar acum-cineva care citește această carte, și cineva care citește apoi acest articol-să ia în serios posibilitatea de a fi călăuzit dintr-o altă dimensiune și să înceapă să își folosească de acum Imaginația și într-un alt mod.” W. Dyer

Ceva pare să apară- pur și simplu- și să genereze tot felul de circumstanțe care să faciliteze în chip minunat îndeplinirea dorințelor tale.

Permite-ți să îți urmezi visele și încurajează-ți Imaginația punându-i la dispoziție o minte deschisă la orice și condiționată de nimic.Știi ce-ai să descoperi? O minunată, magică lume a ”potrivelilor” de tot felul, parcă puse în slujba celor mai frumoase gânduri și dorințe ale tale! Asta pentru că vei rezone astfel cu infinita forță divină care a creat forme din puterea spiritului.  Această forță divină așteaptă doar ENERGIA TA IMAGINATIVĂ. Ea îți trimite oameni, situații potrivite la momentele oportune.

Ori de câte ori îți întorci ATENȚIA spre tine- cel din interior- se va întâmpla mereu și mereu minunea pe care o vizualizezi și-o crezi posibilă.

”Iar Celui ce prin puterea care lucrează în noi, poate să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi.”(Efeseni,3:20) îi poți spune Imaginație. E puterea care lucrează, e cea care transformă când e cazul- convingeri induse de tine sau de către alții, nu întotdeauna răuvoitori. Imaginația este capabilă să facă tot ceea ce  ceri, acompaniată de ATENȚIA, înțeleasă ca putere de a-ți crea propriul tău univers.

”Îndrăznește să fii idealul la care visezi și pe care îl dorești tu- doar tu. Rămâi atent la această stare imaginată, iar atunciu când ajungi să îți închipui –fără rețineri- că TU EȘTI acel ideal, el începe să se manifeste în realitate.

  1. Devino conștient/ă că imaginația este spațiul tău interior. Al tău.

Vorbește-i cu profund respect Imaginației tale. Arată recunoștință acestul sacru EU SUNT din interiorul tău. E ceea ce ai în comun cu sursa cea mai înaltă din Univers.

  1. Lasă deoparte-adică pune-le jos, privește cum merg în drumul lor!-limitările care se referă la lucrurile pe care îți permiți tu să ți le imaginezi. Ține doar pentru tine acele idei îndrăznețe, păstrează-le o vreme- vei simți tu cât-aici în locul tău magic, protejat, din interior. Aici nimeni nu poate pătrunde pentru a te descuraja. Păstrează mereu semnul ”Nu deranjați!” la porțile Imaginației tale! Este spatiul tău personal. Este locul tău- este Acasă.
  2. Invită misterioasa și nevăzuta lume a spiritului să te călăuzească. ”Ceea ce e văzut, nu vine de la ceea ce se vede.”
  3. Trăiește din perspectiva finalului. ”Cheamă lucrurile care nu sunt, ca și cum ar fi.”-Sf. Apostol Pavel, citat de minunatul dr. W. Dyer. Imaginația ta poate deveni locul în care tu să ceri lucrurilor să fie exact cum îți dorești, chiar dacă ele nu și-au făcut încă apariția în lumea tridimensională a celor cinci simțuri. Învață să trăiești din și nu în așteptarea a ceeea ce dorința ta include ca produs final.

PS: De repetat zilnic-în oglindă:

”Nu lua în seamă aparențele, condiționările, cu alte cuvinte toate cele ce vin dinspre simțuri și îți refuză îndeplinirea dorințelor. Poposește la convingerea că ești deja tot ceea ce vrei să fii, pentru că doar atunci te afli într-o uniune creatoare cu Ființa infinită.”-Neville

Și propunere: tot exercițiu zilnic (eu îl exersez):

EU SUNT perfect sănătos! EU SUNT perfect sănătoasă!

EU SUNT prosper! EU SUNT prosper!

EU SUNT în posesia unei energii nesfârșite!

EU SUNT iubire și sunt iubit!

EU SUNT un geniu!

Și chiar ești. Sunt sigură de asta!

Te îmbrățișez și îți mulțumesc cu infinită recunoștință!

Spor și Magie, în viața ta să fie,

Dorințe împlinite, iertare, cu Iubire!

Simona.

Mulțumesc pentru like&share! Mulțumesc că citești!

comments

Lasă un răspuns

Or

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *