Hai să construim fiecare câte-o casă cu ferestre de lumină!

Minunată regăsire în Azi , suflet bun și frumos!

Ce mai faci? Ești pe drumul spre tine?

Pe unde e calea? Din experiență: potrivit un popas e la intrarea în gând către sine. Așezat în tihnă.

Stai câteva clipe, doar tu cu tine, respiri bucurie. Inspiri profund și te eliberezi acum de orice griji.

Orice acumulare tinde să conducă la o acumulare din ce în ce mai mare. Acest principiu este valabil pe toate planurile existenței.” Charles F. Haanel. (Să fie o acumulare de bine? )

În ideea aceasta, expiri orice gând-îndoială; îi permiți trecerea, convins/ă că știe zborul spre lumină.

De mici,de la-nceputuri-am învățat /simțit că în natură, orice eliberare de energie, se face-nceput de altă bucurie.

Te-așezi senin în locul cel mai primitor, oriunde te simți tu în pace cu tine, fie în centrul ființei tale de lumină, fie în spațiul dintre gânduri. Oriunde simți tu acasă că ești cu sufletul.

Și-acum- în spațiul acesta al tău, doar cu tine- o întrebare:

Ce dorești tu, de fapt, să trăiești?

Propun un antrenament pentru mintea creatoare, oricare ți-ar fi visul de iubire de viață, de înalt ori de mare.

Lumina care străbate corpul tău fizic, adună în calm, diversitate de senzații și trăiri ale tale. Toate dobândite fie prin experiență directă și interpretare, fie prin impresii, idei și interpretări de valoare ale oamenilor care  stau alături din medii diferite: familie, societate-prieteni apropiați.

Lumina aceasta trece prin minte-când gându-i oprit constant pe-o idee. Ea cumulează opinii personale cu tot ce-ai auzit tu și-ai simțit ca fiind adevărat pentru tine.

  Când o idee ți s-a părut cândva plauzibilă, ai preluat-o conștient ca adevăr personal iar apoi aceasta a trecut într-o arhivă mai mare-în subconștient. De-aici, o componentă a sistemului nervos, cu responsabilitate, a preluat ideea și a transmis-o mai departe, și tu ai început s-o crezi adevăr al tău.

În felul acesta te creezi și te reconstruiești tu și eu în permanență.

Tot ce însemni în prezent este rezultatul gândurilor tale din trecut, iar tot ce urmează să fii poți cu anticipare, privindu-ți gândurile care derulează constant pe ecranul minții tale de Azi.

Ai întotdeauna la dispoziție exact circumstanțele care reflectă ceeace ești în momentul de față, circumstanțe pe care le-ai creat cu gândurile tale, din trecut, în mod conștient sau inconștient.

Destul de mulți sunt oamenii care își creează realitatea, fără a face un moment o oprire între straturi de gânduri. Dincolo de ele, să afle ce-i.

 Te invit să proiectăm imaginar o ”casă”, una pentru tine una pentru mine. O casă de gânduri bune. Oportune.

Ce fel de materiale cumperi?De unde?

Trece în agenda, sub titlul Casa mea…și dacă ai una deja- un exercițiu de imaginație ca acesta spun onest- e prilej de conștientizare…

Și-acum o trecere- în paralel să facem, tot împreună- spre căminul mental- care-i tot de construit.

Materialele necesare pentru susținerea acestuia pot să aibă rezistența de…granit, cu condiția să se țeasă din gânduri curate.

Acest Cămin mental- firesc, important, joacă rol de plan anticipare pentru realități ulterioare. Le dorim, din gânduri conștiente, sau încă nu știm cum le atragem.

Gânduri simțite ca adevărate se fac cuvinte-toate iar armonia aceasta susținută cu putere de încredere generează realitate. Așa se întâmplă.

De natura materialelor cu care contruim fiecare visul interior depinde pacea fiecăruia dintre noi și bucuria lăuntrică.

Care să fie natura materialelor de construit interior sublim?

Dacă sunt derivate din impresiile pe care le-am colecționat în subconștient în trecut și s-au născut din sentimente de bucurie și entuziasm… textura materialelor este una de reușită sufletească, de transpunere în viață a grației divine, prin daruri pe care le manifești tu, ca potențial, strălucire unică.

Dacă ai depozitat în schimb temeri și frici neexplicate ca experiență de creștere a Vieții ci le-ai lăsat dincolo de a fi înțelese și îmbrățișate ca parte din tine, toate atunci e posibil ca la o ploaie mai mare în loc să-ți amintești că după nori stă un cald soare…să treci prin câteva șiroaie-de purificare… Ceea ce tot spre binele tău este.

Construcția ta mentală bazată pe frică se poate reclădi la o adică…

Întotdeauna e posibil, doar să vrei conștient/ă.

Acumulează în prezent gânduri de iubire și optimism, de câte ori mai vezi trecând prin mintea ta un gând fugar de frică, ori de sentimente de vibrație mai mică, adaugă refuzul de a avea de-a face cu un gând dintr-acestea,preț de.. primele 17 secunde, ca să vezi că gândul se retrage… pe- unde…

Detașarea se face prin acțiuni de bucurie ai trăiri autentice, exprimându-te degajat/ă astfel,  idei teoretic aflate de prin cursuri și cărți, aplicate, cu hărți… Faci o plimbare,  ții un prunc drag de mână.

Ai încredere în ghidarea divină.

Căminul mental, e important de dereticat, după contrucție sănătoasă, cu frecvență zilnică.

Mulțumesc pentru viață, la trezirea în dimineață e o primă acțiune măreață.

Face sufletului deschidere minunată!

Puritatea mentală, morală și fizică sunt atribute ale ființei divine din care ești.

”Ceea ce mie îmi place să fac-să simt-să vorbesc-să gândesc.. hai să-aplic de Azi!”Atâta-i de făcut. Acesta e antrenamentul.

După ce finalizăm- și tu, și eu procesul de purificare, materialul de construit de care vom dispune fiecare va fi minunat pentru a clădi din el orice ideal,  orice imagine mentală pe care o dorim realitate.

Privește o casă locuită. E plină de viață! Cum ar fi să simți că-ți locuiești și tu casa?

„Există un domeniu excelent care așteaptă să fie luat in posesiune. Întinderea sa e nelimitată, pământul său e fertil, păduri feerice și ape curgătoare îl descriu.Tot ce e de făcut e să NE ASUMĂM această moștenire, să o preluăm, să ne folosească. Singurul preț care e de plătit este studierea bogatelor resurse și folosirea înțeleaptă a lor, spre bunăstare și bucurie.”~ Charles F.Haanel

În domeniul minții și al spiritului, al puterii practice deții ca moștenire o putere interioară.

Ai dreptul să o folosești!

Beneficii? Puterea asupra circumstanțelor exterioare, sănătatea radiantă, prosperitatea echilibrul interior și pacea.

Proprietatea asupra Casei sufletului tău lasă deoparte orice fel de sacrificiu, cu excepția pierderii limitărilor. Îți dăruiește un sceptru și controlul asupra propriei tale vieți, în acord cu voința divină.”

Să îți dorești cu adevărat să primești moștenirea e așa ca  primirea aerului pe care îl inspiri, curat, să îți afirmi cu putere dorința și să iei efectiv în primire potențialul- care e al tău- ceva pași de urmat și gata-i casa!
În fiecare om, există o voință voluntară, o conștiență inconștientă, o frumusețe unică care știe să înflorească. Îți doresc să le regăsești.

O zi de Azi,  în care să înflorești cel care ești, așa cum ești !

Simona sunt, cu drag, te îmbrățișez!

comments

Lasă un răspuns

Or

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *