Calm și prezență. De-a Azi: congruență

The Ending Of A DayCreative Commons License Olin Gilbert via Compfight

Bine, vezi, spui astfel:

Tot ce se întâmplă în lume e o parte trăită deja la nivel individual,  fiecare om o cunoaște în sinea sa. Și-atunci? Ce-i de făcut? Acceptam. Schimbam felul de a privi. Iubim ceea ce este. Iubind, transformam.

Respiri Azi pe pământ. Înseamnă că ”treabă” mai este.  Că ai și tu un rol. Și vremurile acestea, oricum ar părea ele, din iluzii și temeri create, privite din lumină sunt file de poveste.  E-o binecuvântare să primești să trăiești în timp de de conștiință în schimbare. Imaginația ta, gândul și credința au un rol fantastic de mare. Chiar de încă nu te-ai trezit în suflet, să știi, te afli în prezent ca să participi, prin iubire și conștientizare. La bine să participi.

Tot ce se petrece Azi sunt eu? Cum așa?

Fiecare teamă, fiecare moment în care puteai să fii tu și-ai fost cum se poartă. Răspunsuri cauți? Unde? De unde le aștepți? De-afară? De la cine-anume?

O discuție onestă tu cu tine, din gând spre inima ta.” Cum pot eu face ca-n  lume să fie iubire și pace?”

De unde să știu să aud ce îmi spune?  Cum știu că sunt eu? Cum știu că e bine ce simt?

Fără a gândi adânc, primește cele de-nceput senzații, trimiteri, imagini. Ia-le pe rând. Ce ai tu de rezolvat, e partea ta de iubire pentru pământ.

Și asta, și cealaltă, cu îngăduință.

De unde știi că mesajele de la inimă vin? Știi pentru că te simți bine cu gândul, când te-așezi la sfat așa. Nu-i pe repede-nainte, ci pe calm, respirat cu inima.

Scriem ziua, Azi cu pacea inimii?

Azi întâi și-apoi, tot câte-o zi, astfel. Poți să lași jos teama? Hai, te-aștept. Poți să cânți un zâmbet? De trimis, ca o lumină din gând, unde-auzi gânduri multe de vânt a furtună?

Poți să crezi pe loc acolo, că se face lumea bună? Ș-apoi, acțiunile tale.

Simona, cu drag!

Mă înclin!

Îți mulțumesc că ești! Îți multumesc că citești! Mulțumesc pentru că împărtășești!

comments

Lasă un răspuns

Or

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *