MEDIA

 

În interiorul tău strălucește soare – Așa poți numi bucuria de A FI zi după zi”,-soarele, simbolul activitatii de peste timp a doamnei Maria de la Magazinul Maria din Codlea.

Scoala de Pasiuni la Maria la magazin 101

http://codlea-info.ro/surpriza-la-magazinul-maria/

 

O poveste din realitate… sau Cum se implinesc visele

INTALNIRE CU OAMENI FRUMOSI

Iuliana și Marcel MIHAI

Certified Business Trainer&Coach
  „Gândul este motorul evoluției umanității. Orice element de progres a început cu un gând. Dacă acel gând generează o emoție pozitivă, emoția respectivă devine motivație pentru a acționa. Acționând, gândul devine realitate. Împlinirea gândului aduce cu sine emoția pozitivă mobilizatoare și starea de împlinire. Și, mai mult, crează încredere în sine și angajamentul de a realiza alte gânduri.”

Stefana BALAN

NLP Trainer (ARONLP) – NLP Master Practitioner
„Creierul este instrumentul tau, nu stapanul vietii tale. Nu e nevoie sa-ti conduci viata pentru a-ti multumi programele mentale ci programele mentale pentru a-ti conduce viata.Ce ai in interior se va manifesta in exterior. Poate nu crezi in legea atractiei dar o simpla lectie de neurologie te va lamuri ca de fapt creierul tau este un instrument care te va conduce, constient sau inconstient sa faci actiunile care sa duca la rezultatul pe care il ai in minte. Asa ca e bine sa-ti alegi convingerile cu grija. „.
Sorina CHICUS
Psihoterapeut – formare complementara in Psihoterapie Ericksoniana
 Asociatia Romana de Hipnoza clinica si Terapie Ericksoniana Iasi,Formare profesionala Psihologie Clinica
” Sunt pasionata de domeniul sanatatii mentale, de evaluare si interventie terapeutica in problemele ce tin de complexul psihic uman. Imi doresc sa promovez cultura de psihologie si utilitatea psihoterapiei atat pentru copii cat si pentru adulti, pentru ca fiecare are resursele necesare bunastarii psihice si merita sa se bucure de tot ceea ce e mai frumos in viata.”
Delia TURCAN
Instructor Theta Healing – terapeut in Terapii Complementare
Lumea incepe de la Sursa ei, si nu ea determina Sursa. Materialismul a coborat printre oameni si a spus ca exista doar lucrurile palpabile. Ce au fost mai intai – Dumnezeu sau materia? Suntem in mijlocul unor confruntari ideatice, e un haos de informatii. E un haos din care ne poate scoate doar discernamantul si adevarul.Nu al nostru, pentru ca e limitat. Si acest haos corespunde cu haosul informatic din noi! Suntem PROGRAMATI cu atat de multe lucruri, convingeri,idei,programe, filozofii si notiuni, incat avem impresia ca gandim cu capul nostru, si de fapt gandim cu al stramosilor, profesorilor, televizorului si internetului, etc. „

Simona CIOBANU

Profesor – consilier pentru dezvoltare personala, formator
„Suntem fiinte energetice, aflate in vibratie, care traiesc interdependent cu alte fiinte energetice, intr-o lume energetica. Functionam dupa principii ca: frecventa, vibratie, rezonanta,unde, oscilatii, cicluri, octave, spectre. Frecventa energetica a corpului, emotiilor si gandurilor noastre dintr-un anumit moment e cel mai important instrument pe care il avem pentru a experimenta o viata minunata.
Cand aceasta frecventa energetica este inalta, rapida si focalizata viata e perfect aliniata cu destinul nostru. Se deruleaza dupa voia inimii-reala.
E era Intuitiei care care urmeaza erei Informatiei si o percepi si tu.”

Roxana BRANISTE

Vindecare reconectiva – Reconectarea 
Absolventa a scolii „Noua Medicina Germanica
„Gândul care se formează în mintea noastră este energie, atunci acesta energie, şi nu alta, exact pe frecvenţă pe care a fost emisă, se va manifesta în realitatea noastră în forma reprezentată de gând. Fiecare gând pe care îl avem începe la nivel paranormal ca apoi să revină ca manifestare fizică în viaţa noastră. Tocmai de aceea, terapeuţii şi practicienii de dezvoltare personală vorbesc despre alegerea gândurilor. Avem capacitatea de a selecta gândurile. Avem posibilitatea de a “şterge” gândurile nepotrivite.”
http://www.vindecare-miraculoasa.ro/
Ioana DUMITRACHESCU
Scriitoare MESAJE CELESTE  „Fiecare dintre noi are toate calitatile si defectele posibile. Conteaza insa spre ce iti indrepti atentia. Daca iti stii si iti admiri calitatile si lasi la o parte defectele, vei avea parte de o viata frumoasa si linistita. In schimb daca te incapatanezi sa vezi ce poate fi mai rau in tine, o vei duce din greu in mai greu. Aminteste-ti ca lumea ta doar tu o creezi! „
Luminita Crina DIMA
Kinetoterapeut – speaker motivational
„Sunt o poveste lunga, frumoasa, vesela și jucausa, cu soare și nori, cu vânt și ploi, cu adieri calde și zbateri de furtuna, cu râset în hohote și lacrimi curgande….
Mi-am pus, în povestea mea tot ce mi’am dorit și feti-frumosi și zâne.și Ilene-Cosanzene și palate de cleștar și ape curgătoare cu pești de aur. E frumos în povestea mea, tare frumos! Am inima deschisa, plina de iubire,îmbrățișez , în fiecare clipa surâsul senin, crud al frunzelor, mă joc cu vântul, stelele-mi împletesc cununa, îmi cresc, pe buze, cântece și din ecoul lor îmi fac leagăn, dansez cu ploaia, simt cum vara se naște în mine cu cireșe coapte și spice de grâu, cu soare și valuri mangaindu-mi gândurile.Timpul aleargă cu brațele încărcate cu daruri, . mă minunez și mă bucur ca un copil! Mă bucura bucuria oricărui răsărit, pictând, cu suflet de basm, fiecare noua zi si-mi zic: SUNT AICI! Mulțumesc, Doamne! Mă opresc, îmi ascult tăcerea, îmi odihnesc visele, îmi fac aripi din cuvinte, sărut cerul, calc, cu grija, pe lacrimi de roua și scriu cu slove de iubire și cant de flori, la povestea sublima a vieții mele. …”
 

O intalnire cu Dumnezeu IN straluciri in Om. Atatea sunt cuvintele… trairile sunt toate.

Multumesc, cu recunostinta si ma inclin!
 
Un sentiment de Bine, dupa o experienta frumoasa: Conferinta nationala
Gandul creeaza realitatea.
 
Cum se intampla minuni? Se intampla… miracolul atunci cand gandul incepe sa-si creada inima.
La unison fac duet si canta bucuria de Sine.
In timp ce -s armonie, asa impreuna se privesc limpede, clipind a uimire si inima si minte:
Asa de frumos!
Atata senin?
Asa realitate…
  
PS. Realitatea e o intelegere intre ganduri. Dintre ele, alegere. Acord cu bucuria interioara.
Fiindca sunteti realitatea mea, impartasesc cu voi/cu dumneavoastra o bucurie cam cat un curcubeu:)…

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

comments