CINE SUNT, CE FAC

Profesor fiind, mă pricep la bucurii și la copii. Am ca misiune transferul bucuriei de a fi in lumea responsabilă a adulților.

***

Azi. Vreme de început!  Cred că fiecare zi ca Azi e dar. Ce faci cu darul acesta? Te-ai hotărât?

Schimbarea, când se simte oportună, începe cu o atitudine nouă: totul e minunat exact asa cum se întamplă în prezent.

Busteni Bucegi pe Jepii mici urcare si Jepii mari coboras 112CINE SUNT eu?  Numele meu este Simona Ciobanu, sunt autor la www.alegsatraiescazi.ro,  profesor și consilier în dezvoltare personală.

 Îmi place sportul, îmi plac oamenii și călătoriile, iubesc muntele, marea, îmi place să scriu. Sunt eu de când mă știu.

Citesc, tot de-atunci.

Îi antrenez și mă antrenez și eu odată cu  copiii, spre a trăi o valoare în sine. Învăț cum se aplică bucuria de a trăi autentic și în viața adultă. Prin mine însămi, metodele sunt verificate, experimentate. Știu că antrenamentul în dezvoltare personală înseamnă o viață,  necesită perseverență.

Aplic în viața personală ce simt că îmi place. Am învatat să știu cum simt că îmi place. Mă entuziasmez copilărește la gând de reușită.

Ma formez ca antrenor în conștientizarea măreției ființei umane și mă descopăr, zi de zi în felul acesta, cea dintâi, pe mine.

Ma accept asa cum sunt. Ma uit, in viată, la programele pe care EU LE ALEG. Și mi le asum. Am aceasta optiune, ca și tine.

 Viata e un sport de performanta-intai individual- apoi in perechi- si in grupuri- pe asemanari de stari vibrationale- energii similare-caractere- constituite.

Definesc PERFORMANTA UMANA oricare indrazneala-sub semnul respectului de sine, de a experimenta noul. De a-l duce la reușită.

Ma antrenez, alături de tine. Sustin exercitiile cu responsabilitate fata de mine insami si ofer indicii, teme de casa. Le rezolv zi de zi, odata cu tine, pe ale mele. Am experimentat si lectii felurite. Le numesc oportunitati de crestere.

Certificări

Autoare a site-ului www.alegsatraiescazi.ro: Aleg sa traiesc Azi-constientizare, atentie concentrare, este absolventa a Scolii Normale Andrei Muresanu din Brasov, (Liceul Pedagogic), 1994.

A urmat Scoala de vara a Educatiei pentru excelenta coordonata de dl. profesor Florin Colceag, presedinte IRSCA Gifted Education- iulie 2007

Absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei Transilvania din Brasov, precum si a unui master in Formarea adultilor. Competente ale formatorului de adulti. Brasov-Universitatea Transilvania.

A urmat cursul de formator, acreditat de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, cod COR 241205, in anul 2011.

A absolvit Cursul de antreprenoriat MIBo– online, cu Daniel Zarnescu si Gratian Sonu-decembrie 2012- martie 2013

Este practician Theta Healing, mai 2013-Certified ThetaHealing Instructor on Completion of the Basic Dna Course, Amon Idaho, desfasurat in Brasov.

A urmat cursul de Consiliere pentru dezvoltare personala, acreditat de Ministerul Muncii si protectiei sociale, cod COR 242324- Bucuresti, 2014

Experienta: peste două decenii de experiență didactica cu copii de toate varstele- si parintii lor, in formarea adultilor.

Despre mine, de la tine

 Priveste lucruri simple dragiÎncepe cu încrederea în tine!
Uite un fel:
”Sunt un om minunat care reușește să facă tot ceea ce își propune. Am încredere deplină în mine!”
Este o sugestie -o afirmație pe care o poți adapta în manieră proprie.
Fii creativ, fii generos cu laudele la adresa ta, în sinea ta! Se exersează!

Din categoria : Femei minunate. Astazi, Simona!

Diana P.

***

Esti superba in comunicare, ca si intuitia , „daca esti calm te iubesti pe tine”.
Mircea F.
***

Mi-ai adus un plus de frumos si putere ! E minunata ziua de azi pentru ca traim in ea. Sa fie si pentru tine plina de ce-ti doresti!

Cu drag, Rozalia P.

***

Felicitari pentru site! Scrii minunat!

Ramona H.

***

Apreciez si sunt placut surprins de oamenii care isi gasesc drumul , stabilitatea , valorile.
Sincer, te rog sa-mi ingadui sa afirm… esti un OM deosebit si iti multumesc ca imi bucuri existenta cu gandurile , convingerile si zambetul din randurile scrise.

Cosmin C.

***

„Mi-a placut sintagma: „provocarea este o oportunitate deghizata” ! Ma mai uitam la serialele coreene si era acolo, un comerciant care, la o veste proasta sta si se intreba: „cum imi foloseste mie chestia asta? ” Multumesc Simona!

Aurelian M.

***

Citind articolele am realizat ca s-au deschis niste ferestre luminoase spre sufletul colegilor, langa care lucrez …I-am vazut dintr-un alt unghi decat stand la coada la condica ….
COPIII NOSTRI  ,pe care uneori ii obligam sa-si sechestreze spiritul intre limitele programelor ,pentru ca suntem presati de timp ,de standarde rigide si uneori mai putin preietenoase cu sufletul lor fragil, SUNT FOARTE TALENTATI , SENSIBILI SI DESCHISI .
BRAVO, SIMONA !Tu esti LIANTUL care a deschis niste usi intre articole si oamenii scolii, de orice varsta.

Cristina B.

***

Felicitari Simona !

Cam dupa „reteta” asta mi-am implinit si eu visele. Un „profesor de frici” nu numai ca suna bine, insa este nevoie de el 🙂 Succes!

Raluca M.

***

Buna Simona, vroiam sa iti spun ca apreciez ce postezi zi de zi…Iti multumesc pentru ca imi faci ziua mai frumoasa!  Erika K.
***

Visele mele-initiale sunt acum adulti-ce si-au intemeiat rostul-cum ne place sa spunem.

Imi vad visul mergand pe strada. Iubesc sa lucrez impreuna cu copiii,Descopar ca e de mers spre varste inainte:) Formarea adultilor in bucurie de viata- proiect prezent.

Copilul? E cel care mi-a fost elev si-acum e mester in domeniul care-i place.

Si-acum e timp sa visez un vis nou, prezent, dupa 21 de ani, ca profesor cu cei mai mici dintre oameni. Am gasit necesar sa experimentez o meserie pe care ”piata muncii o cere”, cred ca ma fac ”profesor de frici”. Prietenă cu ele.  Consilier in dezvoltare personala.

 

”Foarte multi oameni nu reusesc sa inteleaga ca in viata nu conteaza cati bani faci, ci VALOAREA pe care o pastrezi.
Pe termen lung, nu conteaza cat castigi, ci cat pastrezi, de-a lungul cator generatii..”

~ R. Kiyosaki

Despre valoarea ta de om si viata ca un schimb autentic intre/cu cei ca tine.

 

Te invit  la o schimbare de obiceiuri, acolo unde simti tu ca e cazul,  generezatoare de atitudine noua! Una ProVietii de Azi!

Vrei să povestim despre asta?

Scrie-mi un mail: simona_azi@yahoo.ro

 

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

comments

Lasă un răspuns

Or

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *