Realitati care asteapta trairi

Numele meu este Simona Ciobanu. Sunt  autor motivațional pe www.alegsatraiescazi.ro, profesor, formator, consilier pentru dezvoltare personală.

 

Ofer sprijin/consultanță:

  • în consolidare/exersare a unor competențe în rândul copiilor-6-10 ani, și cu specific didactic,  educativ, școlar;
  • răspunsuri la întrebări în domeniul educației, al dezvoltării personale: copii, adolescenți, adulți.

***

Ce știu? Scriu povestea transformatoare de acțiune! Orice metodă este validată de punerea ei în practică. Menirea ta! (A a acționa).

Povestim in scris despre viata frumoasă pe care vrei să  O TRĂIEȘTI.  Te ajut să vezi oportunitatea dintr-o provocare. Toate sunt beneficii de creștere, în evoluția ta. Când alegi să le vezi.  Scriu povești așa cum se ”emit rețete”.  Rețete noi despre credințe din minte care să motiveze.  Cum? Stăm de vorbă, citesc ce-mi scrii, răspund, pășești înainte.

Eu? Pot și știu  să ”scriu o rețetă” nouă de acțiuni din întrebări punctuale.

Tu? Desenezi din viață scenariul dorit conștient, cunoscând din experimentare vibrațiile cuvintelor și ce înseamnă să le aliniezi pe acestea cu tine însuți/însăți în integritate, cu acțiunile tale, cu felul în care simți adevăruri interioare. Ca pre-testare, înainte de orice hotărâre, ascultă-te o zi sau două cum vorbești. Ce-ți povestești.

 

Te astept cu drag cu un e-mail pe adresa:

simona_azi@yahoo.ro

comments

2 păreri la “Realitati care asteapta trairi

  1. Fagarasan ioan mircea

    Din colectia „Carti Cheie” cartea de Dr. William Glasser „Cum sa alegem fericirea” este foarte interesanta.
    Poate pentru mine personal daca ma incadrez la oameni obisnuiti la dorinta mea,ar insemna un anumit abandon nu as citi-o, dar deocamdata nu-mi permit. Se refera la: Teoria alegerii. Teoria alegerii este psihologia controloului interior.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Or

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *